Image
Image

Piratenzenders Hitpower

Bij Hitpower Radio Piratenzender zit je goed als het gaat om online luisteren van de mooiste geheime zender muziek & piratenhits. Wij zijn als online piratenzenders en piraten internetradio stream 24 uur per dag te beluisteren en draaien non-stop de beste geheime zender stream en piraten platen uit onze oude muziek collectie.

Zo draait Hitpower piraten radio online 100 % Nerderlandstalige en Duitstalige etherpiraten en geheime zender hits. Met ons team van 38 ervaren ether DJ's/stations draaien wij als piraten radio voor u! 

Wij etherpiraten draaien het liefst continu in de ether... maar door de onnozele hoge boetes is dat niet meer haalbaar. Daarom bieden wij deze  als piratenzender en piraten stream om jou toch de mogelijkheid om 24uur per dag naar echte piratenmuziek te luisteren.

Hitpower piratenzenders voor geheime zender hits muziek en piratenzender luisteren via internet luisteren

Om de muziek kwaliteit op onze piratenzenders die via internet te luisteren zijn continu te waarborgen, draaien wij doorgaans via onze omnia 6 ex hd fm / omnia 3fmt / omnia 9 / Breakaway / orban 8100 /

Het draaien van piratenzender muziek in de ether wordt erg zwaar bestraft. Daarom draaien wij nu om onze piraten passie voort te zetten als zender via internet. Wij zendamateurs zijn daarom helaas overgestapt en hebben een zender waar je op internet naar kunt luisteren. Zo draaien we nog steeds de beste piratenzenders muziek die je ook bij ons als ether piraten zender kon beluisteren, maar nu dus online via internet. In huis, tuin of bij de vijver kun je nu genieten van de mooiste piratenhits.

Hitpower piraten radio bestaat uit twentse piraten, friese piraten en drentse piraten radiostations en richt zich volledig op geheime zender muziek en piratenzenders hits en kunt u via internet te luisteren. Wij wensen u iedere dag veel luisterplezier. Heeft opmerkingen over onze piratenzender of wilt een plaat aanvragen? laat het ons weten!

Nederland is een piraten radio station rijker: Hitpower - 24 uur per dag de beste piratenhits!

Dit nieuwe internetradio station richt zich, zoals de slogan al zegt, op de beste piratenhits en geheime zender muziek.

Met een fris geluid en een mix van oude piratenhits en nieuwe Nederlands- en Duitstalige muziek, meerdere ervaren Dj’s, een actieve WhatsApp groep met mogelijkheid een verzoekplaat aan te vragen richt Hitpower - piratenhits zich op de doelgroep die eerder piraten en geheime zenders via de ether luisterde doen wij dit nu  omdat de radio continu verandert en is daarom te beluisteren via internet.

Met nu al een meer dan 100.000 duizend luisteraars per maand een succes!

Een jaar geleden starten Mike Kolp, Pascal Komduur en Gertjan Venema dit initiatief met het idee om een goed en toegankelijk online piraten internetradio station voor echte Nederlandstalige piraten hits neer te zetten. Dit piraten radio station moet een geheime zender karakter hebben zoals het hoort, een positieve sfeer uitstralen en de geheime zender liefhebbers bedienen met goede muziek.
In de aanloop periode is goed geïnventariseerd wat er allemaal nodig is om een kwalitatief radiostation op te zetten. Zoals apparatuur (Omnia e.d.), de nodige licenties en streaming servers e.d.
Dit was een hele andere tak van sport dan wat ze gewend waren. Maar de passie voor de muziek is wat hun drijft.

Na het idee om een online piratenzender te starten met meerdere liefhebbers te hebben gedeeld bleek dat er veel animo van andere ervaren geheime zender Dj’s en studio’s was om ook via hetzelfde radio station te draaien. Dat was een leuke bijkomstigheid omdat dit de diversiteit zoals bij de grote normale radiostations dan ook gewaarborgd is.